Συνέντευξη στην εκπομπή «Black Out» στα «Παραπολιτικά 90,1 FM»: «Πλέον στο κέντρο όλων των μεθοδεύσεων μπαίνει ο Αλέξης Τσίπρας»

ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΩΝ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ
 
Σήμερα το πρωί είχα μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Χρήστο Μυτιλινιό στην εκπομπή “Black Out” του Παραπολιτικά 90,1FM. Η θεματολογία στην επικεντρωθήκαμε ήταν οι αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών, το πόρισμα της Αμερικανικής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αλλά και τα σενάρια συνεργασία του Κινήματος Αλλαγής με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
 
Χαρακτηριστικά για τα σενάρια συνεργασίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ανέφερα:
 
«Νομίζω ότι ύστερα και από τα τελευταία γεγονότα, αποδεικνύεται ξεκάθαρα πλέον ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτος περιθώριο συνεργασίας. Δεν μπορεί να υπάρξει συνεργασία με ανθρώπους οι οποίοι έχουν την λογική των μαγαζιών και των παραμάγαζων στην πολιτική.
 
Όλα αυτά που αποκαλύπτονται δείχνουν ότι τα προηγούμενα τεσσεράμιση χρόνια υπήρξε μια πολύ μεγάλη ζημιά, όχι μόνο στην οικονομία (που τη βιώσαμε όλοι), αλλά και πιο βαθιά στην Δημοκρατία, στην Δικαιοσύνη, στην λειτουργία του Κράτους Δικαίου.
 
Όλα αυτά φαίνονται να έγιναν από αυτούς οι οποίοι κήρυτταν την ηθική και την διαφάνεια στη πολιτική. Από αυτούς που με ένα συντονισμένο, ολοκληρωμένο σχέδιο βυσσοδόμησαν, ασέλγησαν πάνω στο σώμα του ΠΑΣΟΚ και έκανα λόγο για Τσολάκογλου και διαφθορά, δήθεν στο όνομα μιας ηθικής που μέσα σε τεσσεράμιση χρόνια ως φαίνεται ποδοπάτησαν. Αυτό αν μη τι άλλο είναι υποκρισία.»
 
Σχετικά με τις νέες αποκαλύψεις της Εφημερίδα Παραπολιτικά σημείωσα ότι:
 
«Είναι συγκλονιστικά όλα αυτά που ακούμε, που διαβάζουμε και βλέπουμε. Οδηγούν τον κόσμο να σκέπτεται « τι άλλο θα δούμε και θα ακούσουμε». Ακόμη και το σημερινό ρεπορτάζ των «Παραπολιτικών» έρχεται να βάλει μια ακόμη ψηφίδα στο παζλ ενός παρακρατικού, παραδικαστικού κυκλώματος που ενεργούσε με πλήρη συντονισμό δικαστών, εισαγγελέων, αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας και πολιτικών. Όλα αυτά δείχνουν ακριβώς τη νοοτροπία που υπήρχε.
 
Όμως ποιο είναι το καινούριο ποιοτικό στοιχείο στο σημερινό δημοσίευμα; Μα το ότι όπως φαίνεται, είναι πολύ ξεκάθαρο πλέον ότι μπαίνει στο κέντρο της εικόνας ο κύριος Τσίπρας. Ίσως και γι’ αυτό ο κύριος Τσίπρας δε μιλάει πάρα πολύ, περιορίστηκε μόνο στο να τραβήξει λίγο το αυτί του κυρίου Παππά.
 
Επαληθεύεται λοιπόν το Κίνημα Αλλαγής και η Πρόεδρος μας, που λέγαμε ότι ουσιαστικά όλα ήταν σε γνώση του κυρίου Τσίπρα. Είναι σίγουρο ότι εδώ υπάρχει ζήτημα, τουλάχιστον σε επίπεδο πολιτικών ευθυνών. Γι’ αυτό εμείς λέμε ότι πρέπει να βγουν όλα στο φως και ότι αδιαμφισβήτητα θα πρέπει να ερευνηθούν όλα εξονυχιστικά, ώστε να υπάρξει πλήρης καταλογισμός ευθυνών σε όλα τα πρόσωπα τα οποία φέρονται να είναι εμπλεκόμενα. Ευθύνες είτε πολιτικές, είτε αστικές, είτε ποινικές. Η εμπιστοσύνη των πολιτών απέναντι στους θεσμούς, την Δημοκρατία, στο Κράτος Δικαίου έχει κλονιστεί.»
 
Όταν ρωτήθηκα για τις ενέργειες της κυρίας Τουλουπάκη και τη Δικαιοσύνη, τοποθετήθηκα λέγοντας:
« Οι όποιες ενέργειες που φαίνεται να προέβη η κυρία Τουλουπάκη, είναι το λιγότερο αντιδεοντολογικές και θα πρέπει να διερευνηθούν από τις αρμόδιες αρχές.
Παρά το γεγονός ότι βλέπουμε να έχουν υπάρξει μεθοδεύσεις στο σώμα της Δικαιοσύνης από κάποιους Δικαστές, που δυστυχώς δεν λειτούργησαν όπως θα έπρεπε, εμείς επιμένουμε να λέμε ότι έχουμε εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη.
 
Γιατί χωρίς εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη που είναι ένας από τους κύριου πυλώνες της Δημοκρατίας μας, δε μπορούμε να πάμε πουθενά. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν η Δικαιοσύνη να προχωρήσει στην αυτοκάθαρση της.
 
Είναι τεράστιο ζήτημα να μην εμπιστεύεται ο Έλληνας πολίτης την Δικαιοσύνη, για να ξέρει ότι θα μπορέσει να βρει το δίκιο του. Νομίζω ότι εκεί πρέπει να εστιάσουμε.»
 
Ενώ για τον χειρισμό του υπαρκτού σκάνδαλου Novartis σχολίασα:
 
«Βλέπουμε ότι καταρρέουν τα υποτιθέμενα στοιχεία, για δήθεν απόρρητα έγγραφα του FBI, που ήταν και η κύρια υπερασπιστική πολιτική γραμμή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Έγγραφα που η κυρία Τουλουπάκη δεν είχε προσκομίσει στην προανακριτική επιτροπή όταν αυτά ζητήθηκαν.
 
Αλλά τι έκανε η προηγούμενη Κυβέρνηση για το υπαρκτό σκάνδαλο Novartis; Δεν έκανε τίποτα. Δεν ερεύνησε τι έγινε με τους επίορκους γιατρούς, τι έγινε με τα στελέχη των νοσοκομείων. Όμως δεν έκανε τίποτα και για να αποζημιωθεί η Ελλάδα για την ζημιά που επέφερε η εν λόγο εταιρία στο δημόσιο, όπως βλέπουμε ότι γίνεται στην Αμερική.
 
Το μόνο μέλημα της Κυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ήταν να κυνηγήσει δέκα πολιτικούς στήνοντας ουσιαστικά μια σκευωρία, επτά εκ των οποίων οι υποθέσεις αρχειοθετήθηκαν από την ίδια την κυρία Τουλουπάκη.»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s