«Ο Πρωθυπουργός έχει δημοκρατικό χρέος να δώσει επιτέλους απαντήσεις για τις υποκλοπές»

Εμφάνιση στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ

Σήμερα το πρωί ήμουν καλεσμένη του Δημήτρη Οικονόμου και του Άκη Παυλόπουλου, στην εκπομπή “Σήμερα” του ΣΚΑΪ, όπου συζητήσαμε για την επιστολή – πόρισμα του Προέδρου της ΑΔΑΕ για τις παρακολουθήσεις και το ενδεχόμενο κατάθεσης πρότασης μομφής από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στην τοποθέτηση μου τόνισα:

«Η επίθεση της ΝΔ κατά του Προέδρου μιας Ανεξάρτητης Αρχής, όπως είναι η ΑΔΑΕ, γιατί δεν τους αρέσει τα όσα αποκαλύπτει, θυμίζει τις επιθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ κατά της Δικαιοσύνης. Είναι πανομοιότυποι, έχουν τις ίδιες αντιλήψεις.

Η Κυβέρνηση το έχει παρακάνει πια, απ’ όταν αποκαλύφθηκε η παρακολούθηση του Προέδρου μας, του Νίκου Ανδρουλάκη, αντί να δώσει σαφείς απαντήσεις κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ήδη από τον Αύγουστο όταν ανέκυψε το ζήτημα της παρακολούθησης του κ. Ανδρουλάκη, το ΠΑΣΟΚ κινήθηκε απολύτως θεσμικά. Έξι μήνες μετά δεν βλέπουμε να έχουν κατανεμηθεί ευθύνες και δεν έχουμε λάβει καμία σαφή απάντηση στα κρίσιμα ερωτήματα, ποιος και για ποιο λόγο παρακολουθούσε τον κ. Ανδρουλάκη, τί έγινε Predator.

Αντίθετα η Κυβέρνηση επιδίδεται σε μια τεράστια προσπάθεια συσκότισης της όλης υπόθεσης. Όλοι θυμόμαστε τι έγινε με την σύγκληση της Εξεταστικής Επιτροπής, στην οποία κλήθηκαν να καταθέσει ελάχιστος αριθμός μαρτύρων αλλά και όσοι τελικά κλήθηκαν κρυφτήκανε πίσω από το απόρρητο.

Μέσα σ’ αυτό τον ορυμαγδό των αποκαλύψεων η Κυβέρνηση δεν έχει απαντήσει σε τίποτα. Ζητούμε λοιπόν, ο Πρωθυπουργός να απαντήσει τι έχει συμβεί τελικά και να γίνει μια σοβαρή συζήτηση. Όλο αυτό το βορβορώδες και αρρωστημένο κλίμα με τις υποκλοπές, με τις καταγγελίες, με την υποτιθέμενες νεκρές Μαρίες, με τις βαλίτσες των χρημάτων του κ. Καλογρίτσα, αποξενώνει των κόσμο και ιδιαίτερα τους νέους.»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s