Ζητάμε από τον κόσμο να στηρίξει το ΠΑΣΟΚ για να ανατρέψουμε τους πολιτικούς συσχετισμούς και να προωθήσουμε Σοσιαλδημοκρατικές πολιτικές υπέρ των πολιτών.

Σήμερα το πρωί με φιλοξένησαν στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου. Κατά τη συζήτηση μας αναφερθήκαμε στα σενάρια για την προκήρυξης πρόωρων εκλογών και μετεκλογικών συνεργασιών.

Σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, επισήμανα:

«Αυτή την περιρρέουσα προεκλογική ατμόσφαιρα την έχει δημιουργήσει η ίδια η Κυβέρνηση. Ζούμε μια παραδοξολογία με τα κυβερνητικά στελέχη και τον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ να διακινούν τα σενάρια πρόωρων εκλογών και τον Πρωθυπουργό να διαμηνύει ότι θα εξαντλήσει την τετραετία.

Με την υπάρχουσα κατάσταση, η εκλογές είναι μονόδρομος. Από την μια μεριά έχουμε την Κυβέρνηση που έχει “κατεβάσει τα μολύβια” και έχει αποτύχει να διαχειριστεί την κρίση, και από την άλλη έχουμε την Αξιωματική Αντιπολίτευση που δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στον ρόλο της. Ενώ ταυτόχρονα η κρίση ακρίβειας καθημερινά θεριεύει, χωρίς να μπορεί να τιθασευτεί από τα ετεροχρονισμένα και αποσπασματικά μέτρα της Κυβέρνησης.»

Αναφορικά με τα σενάρια μετεκλογικών συνεργασιών, τόνισα:

«Όλοι βλέπουμε ότι το ΠΑΣΟΚ δυναμώνει και αυτό μπορεί να προκαλεί εκνευρισμό στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς είμαστε το μοναδικό κόμμα που παρουσιάζει σημαντική αύξηση στα δημοσκοπικά του ποσοστά.

Το ΠΑΣΟΚ χαράζει μόνο του τη πορεία του και πάντα κρατούσε υπεύθυνη στάση. Εμείς ζητάμε από τον κόσμο να στηρίξει το ΠΑΣΟΚ, ώστε να μπορέσουμε να ανατρέψουμε τους πολιτικούς συσχετισμούς και να προωθήσουμε Σοσιαλδημοκρατικές πολιτικές υπέρ των πολιτών που καίγονται από τις ανατιμήσεις.»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s