Καλή επιτυχία στα παιδιά μας !

Μήνυμα για την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων

Ευχές πολλές απ όλους μας ας συντροφεύουν τα παιδιά μας που συμμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις. Γνωρίζουμε όλοι τις δυσκολίες που συνάντησαν λόγω της πανδημίας, του εγκλεισμού, του κλεισίματος σχολείων και Φροντιστηρίων για μεγάλο διάστημα. Όμως βρίσκονται μπροστά στις Πανελλαδικές Εξετάσεις με όσα εφόδια απέκτησαν από μια μεγάλη προσπάθεια των ίδιων πρώτα και κύρια, αλλά και των γονιών και των εκπαιδευτικων τους.

Ας τους πούμε ότι πρόκειται για ταξίδι γνώσεων και επιλογών μέσα από την ευγενή άμιλλα της δια βίου εκπαίδευσης. Δεν θα είναι το μόνο όμως ταξίδι επιλογών -και με αυτή την έννοια χρειάζεται λιγότερο άγχος και περισσότερο μεθοδικότητα – για την αξιοποίηση του γνωστικού εξοπλισμού που απέκτησαν στα μαθητικά λυκειακά χρόνια, που προσπάθησαν μ΄όλη τη δύναμη, τις γνώσεις και την εμπειρία μας να τους παρέχουν οι εκπαιδευτικοί! Ας συμμετέχουν λοιπόν με θάρρος, ψυχραιμία και αισιοδοξία!

Ευχές και στους γονείς να υποστηρίξουν με ψυχραιμία και αγάπη την προσπάθεια των παιδιών, υπενθυμίζοντας ότι θα είναι αρωγοί με αγάπη σε κάθε ταξίδι τους για την επόμενη φάση της ζωής τους.

Από καρδιάς λοιπόν να ανοίξει εύστοχα η νέα σελίδα των στόχων του κάθε μαθητή-μαθήτριας στους στόχους που θέτει. Με ένα χαμόγελο και μια νοσταλγία για τα μαθητικά και εκπαιδευτικά χρόνια.

Καλή επιτυχία στα παιδιά μας!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s