«ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΜΟΡΑΤΟΡΙΟΥΜ»

Στη Ολομέλεια της Βουλής, στη συζήτηση του Νομοσχεδίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την εφαρμογή του Κανονισμού της ΕΕ για την σύσταση της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας και άλλες διατάξεις, την Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021, τοποθετήθηκε η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Νάντια Γιαννακοπούλου.

Ξεκινώντας την ομιλίας της, η βουλευτής αναφέρθηκε στην κρίσιμη κατάσταση λόγω της αύξησης των κρουσμάτων  του κορονοϊού των τελευταίων ημερών, τονίζοντας ότι η αποτυχία του μακροχρόνιο Lockdown, έχει οδηγήσει τη χώρα στο να βρίσκεται μπροστά σε κίνδυνο, καθώς η κυβέρνηση επηρεασμένη από τις πιέσεις, συζητάει να προχωρήσει σε άρση των περιοριστικών μέτρων, χωρίς να υπολογισεί το κόστος.

Η κα Γιαννακοπούλου, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις τακτικές που ακολουθούν τα κόμματα της Αντιπολίτευσης, λέγοντας ότι: «Δεν μπορώ να μην καυτηριάσω και την υποκρισία κομμάτων της Αντιπολίτευσης που στο πιο κρίσιμο σημείο, δείχνουν και την μεγαλύτερη ανευθυνότητά τους, οργανώνοντας τρεις τρεις τις συγκεντρώσεις την ημέρα, μια για τον καταδικασμένο δολοφόνο κ. Κουφοντίνα και το υποτιθέμενο δικαίωμά του να επιλέξει το που και πως θα εκτίσει την ποινή του ή για την χούντα και την αστυνομοκρατία που έρχεται στο μυαλό κάποιων. Η Κυβέρνηση έχει την ευθύνη για την κατάσταση, αλλά και η Αξιωματική ειδικά Αντιπολίτευση μοιάζει να παίζει ανεύθυνα και επικίνδυνα με την κόπωση των πολιτών.»

Κλείνοντας, χαρακτήρισε αδιανόητο το γεγονός της επίδειξης εξουσίας και επιβολής επιλογών από την Κυβέρνηση ή πειραμάτων φθοράς  της από τμήματα της Αντιπολίτευσης. Το Πολιτικό Σύστημα πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, τα κόμματα να συνεννοηθούν σε βασικά, ελάχιστα σημεία.

Μπορείτε να δείτε την τοποθέτηση στο:

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της τοποθέτησης:

Σας ευχαριστώ πολύ, κύριε Πρόεδρε.

Κύριε Υπουργέ, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, η χώρα μας βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σημείο. Τα κρούσματα του κορωνοϊού εκτοξεύτηκαν και πάλι και εκατοντάδες βρίσκονται στις εντατικές, ζωές χάνονται ή κινδυνεύουν, ενώ το ΕΣΥ έχει ξεπεράσει τα όριά του. Την ίδια ώρα η οικονομία δοκιμάζεται, επιχειρήσεις χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους, κλάδοι ολόκληροι καταστρέφονται.

Αυτά συνθέτουν την εικόνα της χώρας μετά από ένα πολύμηνο lockdown, που εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι δεν συγκράτησε, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το τρίτο κύμα, δεν έβαλε εμπόδια στη διάδοση του κορωνοϊού.

Δυστυχώς δε, οι προβλέψεις των ειδικών δεν μας δίνουν ιδιαίτερη αισιοδοξία για το επόμενο χρονικό διάστημα και σε αυτό συνηγορεί και η κατακόρυφη αύξηση του ιικού φορτίου από τις μελέτες των λυμάτων σε πολλές πόλεις, όπως είναι η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, τα Χανιά και τα λοιπά.

Αυτή, λοιπόν, την κρίσιμη ώρα η Κυβέρνηση οφείλει και πρέπει να πάρει τις ευθύνες της και για τα αποτελέσματα των επιλογών της και για την προετοιμασία μπροστά σε ένα, από ότι φαίνεται, εξαιρετικά δύσκολο διάστημα.

Εγώ, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι της Συμπολίτευσης, δεν μηδενίζω σε καμία περίπτωση την αξία των συγκριτικών στοιχείων, όπως κρούσματα, θύματα, ποσοστό εμβολιασμού ανάμεσα στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που δείχνουν ότι η Ελλάδα -ναι, αντικειμενικά- έχει σταθεί σε μια σχετικά καλή θέση. Άλλωστε, για παγκόσμια πανδημία μιλάμε. Δεν καταλαβαίνω πως κάποιοι δεν διαβάζουν, δεν λαμβάνουν υπ’ όψιν το ποια είναι η διεθνής εμπειρία.

Μόνο που, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, το θέμα δεν είναι αυτό ή τουλάχιστον δεν είναι μόνο αυτό.

Η στρατηγική σας, κυρίες και κύριοι της Συμπολίτευσης και της Κυβέρνησης, απέτυχε. Το πιο μακρόχρονο lockdown απέτυχε. Φοβάμαι δε ότι είμαστε μπροστά στον κίνδυνο τώρα που το τσουνάμι ανεβαίνει, η Κυβέρνηση, επηρεασμένη από τις πιέσεις, να προχωρήσει σε μέτρα για τα οποία δεν έχει υπολογίσει το κόστος.

 Ωστόσο, δεν μπορώ να μην καυτηριάσω και την υποκρισία Κομμάτων της Αντιπολίτευσης, που στο πιο κρίσιμο σημείο για την Ελλάδα δείχνουν και τη μεγαλύτερη ανευθυνότητά τους οργανώνοντας τρεις-τρεις τις διαδηλώσεις και τις συγκεντρώσεις την ημέρα. Επαναλαμβάνω τρεις-τρεις την μέρα, τη μία για τον καταδικασμένο δολοφόνο κ. Κουφοντίνα και το υποτιθέμενο δικαίωμά του να επιλέγει το πώς και πού θα εκτίσει την ποινή του ή για τη χούντα και την αστυνομοκρατία που στο μυαλό κάποιων έρχεται.

Η Κυβέρνηση έχει ξεκάθαρα την ευθύνη για την κατάσταση, αλλά και η Αξιωματική ειδικά Αντιπολίτευση μοιάζει να παίζει ανεύθυνα και επικίνδυνα με την κόπωση των Ελλήνων πολιτών.

Είναι δε, κυρίες και κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, υποκριτικό και κωμικοτραγικό στελέχη σας, τα οποία οργάνωσαν εκατόν είκοσι -λένε- συγκεντρώσεις μέσα σε τριάντα-σαράντα μέρες, να δηλώνουν προβληματισμένοι με την παρέλαση μόνο με οχήματα για την 25η Μαρτίου. Είναι τουλάχιστον υποκρισία.

Συγγνώμη, αλλά η δική μου γνώμη είναι ότι δεν είναι ώρα επίδειξης εξουσίας και επιβολής επιλογών από τη μεριά της Κυβέρνησης -δεν είναι τώρα η ώρα, πάρτε το χαμπάρι- ή από την άλλη πειραμάτων φθοράς της Κυβέρνησης από τμήματα της Αντιπολίτευσης.

Το πολιτικό σύστημα οφείλει, πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, τα Κόμματα να συνεννοηθούν σε βασικά, σε ελάχιστα τουλάχιστον σημεία.

Και δεν μιλάω, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, για ψεύτικα μορατόριουμ, που δεν τα πιστεύουν καν όσοι τα προτείνουν. Μιλάω για πραγματική συνεννόηση. Μιλάω για εθνική ευθύνη.

Πολύ φοβάμαι ότι αν δεν προταχθεί από όλους, η χώρα, η ζωή των Ελλήνων πολιτών πρώτα και πάνω από όλα, τότε τα αποτελέσματα θα είναι πάρα πολύ άσχημα και ας μην έχουν πολλοί ψευδαισθήσεις, ας μην έχει κανένας μας ψευδαισθήσεις σε αυτήν την Αίθουσα. Υπόλογο απέναντι στους Έλληνες πολίτες θα είναι το σύνολο του πολιτικού συστήματος, θα είμαστε όλοι μας.

Τώρα για το νομοσχέδιο, το οποίο εισάγεται σήμερα στην Ολομέλεια και είχαμε αρκετά έντονες και ενδιαφέρουσες συζητήσεις στις τέσσερις προηγούμενες επιτροπές, είναι γεγονός, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι και κύριε Υπουργέ, πως ορισμένα σημεία του νομοσχεδίου παρατηρήθηκε κοινή, σύσσωμη αντίδραση όλων των εκπροσώπων της Αντιπολίτευσης όσο και αρμοδίων φορέων, τους οποίους ακούσαμε στην ακρόασή τους στην Επιτροπή.

Και πραγματικά, κύριε Υπουργέ, τα όσα ειπώθηκαν τεκμηριωμένα και με επιχειρήματα από όλη την Αντιπολίτευση επισημαίνω για σημεία του νομοσχεδίου, όπως είναι η επαναλειτουργία των δικαστηρίων, όπως είναι ο αστείος «κόφτης» των σελίδων των δικογράφων ενώπιον του ΣΤΕ, όπως είναι η παραχώρηση εκμετάλλευσης της ακίνητης περιουσίας του ΤΑΧΔΙΚ στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αναρωτιέμαι αν σας έβαλαν τελικά σε σκέψεις, αν σας προβλημάτισαν καθόλου, αν ακούσατε τι είπαμε όλοι, αν θεωρείτε ότι έχουν έστω κάποια βάση αυτά τα οποία σας είπαμε ή είναι κενά νοήματος και μόνο εσείς έχετε την απόλυτη αλήθεια.

Κύριε Υπουργέ, δυστυχώς –κι εδώ πέρα υπάρχει ένα δομικό ζήτημα, γιατί εγώ αυτό τελικά καταλαβαίνω κι αυτό συγκράτησα απ’ όλη την κουβέντα, την οποία κάναμε πάνω στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο- επιβεβαιώθηκε ότι ο τρόπος που νομοθετείτε, πέρα από αναποτελεσματικός, είναι και πρόχειρος και μονόπλευρος, άρα επικίνδυνος, πράγμα το οποίο επιβεβαιώθηκε όχι απλά από το τι σας λέμε εμείς, αλλά από την ακρόαση των φορέων, που ευθέως ο Πρόεδρος της ολομέλειας των δικηγορικών συλλόγων σας είπε ότι ποτέ δεν ερωτήθηκε το δικηγορικό Σώμα για τις επικείμενες αλλαγές στις διατάξεις του ΣτΕ.

Επειδή, λοιπόν, κύριε Υπουργέ, η επιλογή σας να κάνετε μονομερή διαβούλευση, χωρίς να έχετε βασιστεί σε αντικειμενικά στοιχεία, για την αντικειμενική περιγραφή μιας κατάστασης και ενός προβλήματος, αλλά και για τις επιπτώσεις της απόφασής σας, επειδή ο αποκλεισμός όλων των φορέων από τη διαβούλευση για το νομοσχέδιο δείχνει μια συνδικαλιστικού τύπου προσέγγιση σε μείζονα και σοβαρότατα ζητήματα της ελληνικής δικαιοσύνης, αντί για μία προσπάθεια ολοκληρωμένης παρέμβασης στις χρόνιες παθογένειες οι οποίες ταλανίζουν την ελληνική δικαιοσύνη, επειδή είναι αδιανόητο το Υπουργείο Δικαιοσύνης να δίνει δείγματα προκατειλημμένης, μονομερούς άρα και κακής νομοθέτησης, ενώ θα έπρεπε να ήσασταν υπόδειγμα νομοθέτησης, θέλω να σας κάνω σαφές –γιατί έχετε αρκετά νομοσχέδια και πολύ σοβαρά νομοσχέδια, κύριε Υπουργέ, αν με ακούτε, να μας φέρετε το επόμενο χρονικό διάστημα- και να σας προειδοποιήσω από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων ότι κάτι τέτοιο, το να φέρνετε δηλαδή νομοσχέδια χωρίς να έχετε κάνει ευρεία ολιστική διαβούλευση και συνεννόηση τουλάχιστον με τους αρμόδιους φορείς, θα μας βρίσκει κάθετα απέναντί σας, απέναντι σε αυτές τις απαράδεκτες καταστάσεις που δεν σας τιμούν!

Επί του νομοσχεδίου, λοιπόν, πιο συγκεκριμένα:

Σχετικά με τον Κανονισμό για την σύσταση της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας, ναι, θεωρούμε ότι κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση. Το έχουμε καταστήσει σαφές, το έχουμε αναλύσει σε όλες τις επιτροπές. Είμαστε ξεκάθαρα μια φιλοευρωπαϊκή δύναμη, η οποία πιστεύουμε ότι χρειάζεται ορθή, σωστή, πλήρης εφαρμογή των ευρωπαϊκών οδηγιών και κανονισμών.

Σας θέσαμε το ζήτημα για τα τυπικά προσόντα απλά των Ευρωπαίων Εισαγγελέων γιατί θεωρούμε ότι εν έτει 2021 είναι απολύτως αδιανόητο να μιλάμε για μη πλήρως καλή γνώση των αγγλικών. Γι’ αυτό λοιπόν σας αντιπροτείναμε να εξαιρέσετε απλά και μόνο τις δύο πρώτες σειρές για τον Έλληνα Ευρωπαίο Εισαγγελέα και η άριστη γνώση της ελληνικής να είναι απολύτως απαραίτητο προσόν. Είναι αδιανόητο να συζητούμε για οτιδήποτε άλλο.

Όσον αφορά τα όσα προβλέπονται στο άρθρο 21, όπως έχω πει από την πρώτη συζήτηση, βεβαίως και είμαστε σύμφωνοι στην αύξηση των οργανικών θέσεων στα δικαστήρια, ναι και στα ανώτερα δικαστήρια. Μας αναφέρατε βέβαια προχθές ότι οι οργανικές θέσεις στα ανώτερα δικαστήρια δεν είναι απόφαση δική σας, αλλά είναι απόφαση της ανεξάρτητης δικαιοσύνης κι εσείς απλά καλύπτετε την κατανομή, η οποία σας δόθηκε.

Ωστόσο, κύριε Υπουργέ, θεωρούμε επιβεβλημένο –και ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας- ότι αν θέλουμε να μιλάμε για σοβαρή παρέμβαση, στήριξη της δικαιοσύνης, δεν γίνεται να μην αυξήσετε αντίστοιχα με τις αυξήσεις στα ανώτερα δικαστήρια και τις οργανικές θέσεις, να τις πληρώσετε και να κάνετε αντίστοιχη στήριξη και στα κατώτερα δικαστήρια, τα οποία αντιμετωπίζουν και τον μεγαλύτερο όγκο της ελληνικής δικαιοσύνης, τα πρωτοδικεία και τα ειρηνοδικεία. Φροντίστε λοιπόν να εντάξετε ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο στήριξης και των κατώτερων δικαστηρίων. Αλλιώς, είναι αλυσιτελές αυτό το οποίο κάνετε.

Πάμε τώρα στο δεύτερο κεφάλαιο για τις ρυθμίσεις για τη λειτουργία των δικαστηρίων. Θα μου επιτρέψετε, κύριε Υπουργέ, ως υπεύθυνη του κοινοβουλευτικού τομέα εργασίας για τη δικαιοσύνη του Κινήματος Αλλαγής να θίξω για μία ακόμη φορά την κρισιμότητα των ημερών και πλέον μηνών που διανύουμε, σε σχέση με τη λειτουργία της δικαιοσύνης.

Βρισκόμαστε στα μέσα Μαρτίου του 2021, έναν ολόκληρο χρόνο μετά την σχεδόν πλήρη αναστολή των δικαστηρίων στη χώρα μας, κάτι το οποίο έχει προκαλέσει αναμφισβήτητα ανεπανόρθωτη οικονομική βλάβη και ενδεχομένως και συνταγματικές υπερβάσεις. Και αυτό είναι μια αλήθεια.

Υπάρχουν πάγια αιτήματα της ολομέλειας των δικηγορικών συλλόγων για την επαγγελματική επιβίωση χιλιάδων ανθρώπων και των οικογενειών τους, τα οποία δυστυχώς δεν έχετε κάνει αποδεκτά, την ίδια ώρα και στιγμή που από τα στοιχεία –με βάση το τι συμβαίνει σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης- καταδεικνύεται ότι σε άλλα κράτη μέλη δεν υπήρξε μια παρόμοιας έκτασης αναστολή.

Για να σας προλάβω, δεν είναι συντεχνιακό ζήτημα αυτό, κύριε Υπουργέ. Δεν έχει να κάνει με συντεχνιακό ζήτημα. Έχει να κάνει –και οφείλετε να το καταλάβετε αυτό- με το γενικότερο κοινωνικό σύνολο. Δεν πρέπει λοιπόν να παραβλέπετε ότι ουσιαστικά η αναστολή λειτουργίας της δικαιοσύνης πρωτίστως και κατά κύριο λόγο πλήττει το συνταγματικό δικαίωμα του Έλληνα πολίτη και ιδιαίτερα του πιο ευάλωτου Έλληνα πολίτη, ο οποίος βρίσκει στην ελληνική δικαιοσύνη το αποκούμπι του. Αυτό είναι το μεγάλο ζητούμενο.

Και βεβαίως σας έχουμε επιστήσει την προσοχή ότι πρέπει να υπάρξει παράταση των δικονομικών προθεσμιών και των λοιπών ρυθμίσεων. Περιμένουμε να δούμε τι πρόκειται να κάνετε.

Στο περιβόητο άρθρο 23, είναι αλήθεια ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή, μέχρι και τώρα, στη συζήτηση στην Ολομέλεια ευελπιστούσαμε σχεδόν όλοι, ειδικά μετά τα όσα ειπώθηκαν σε όλες τις προηγούμενες συνεδριάσεις από σύμπασα την αντιπολίτευση, ότι θα πάρετε πίσω αυτή τη διάταξη. Περιμέναμε να την αποσύρετε.

Η καταπληκτική αυτή πρωτοτυπία, την οποία επιχειρείτε να εισάγετε στο ελληνικό δικονομικό σύστημα, κατόπιν εισήγησης των δικαστών του Συμβουλίου της Επικρατείας, όπως προέκυψε από τις επιτροπές κι εσείς ο ίδιος είπατε, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι σας έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα.

Θέλω να είναι ξεκάθαρη, για να αποτυπωθεί επακριβώς στα Πρακτικά της Βουλής, πως η θέσπιση εκ μέρους σας αυτής της διάταξης αποτελεί κατάφωρη παραβίαση του δικαιώματος δικαστικής προστασίας των Ελλήνων πολιτών, που περιλαμβάνει την πλήρη και αποτελεσματική ανάπτυξη επιχειρημάτων.

Εμπεριέχει, λοιπόν, πολύ σοβαρά ζητήματα αντισυνταγματικότητας και δεν συμβαδίζει σε καμία απολύτως περίπτωση με τη νομική μας παράδοση και το νομικό μας πολιτισμό. Αποτελεί δε κερκόπορτα και φοβάμαι πάρα πολύ ότι στο μέλλον θα μπορέσει να επεκταθεί και στις υπόλοιπες δικονομίες, στα υπόλοιπα δικαστήρια.

Προσέξτε, λοιπόν, πάρα πολύ, κύριε Υπουργέ. Και εδώ πέρα δεν υπάρχει χώρος για νομικοτεχνική βελτίωση. Σας το είπαμε και στις επιτροπές. Μόνο ένα μπορείτε να κάνετε: Να ανακαλέσετε αυτήν την απαράδεκτη διάταξη!

Ως προς το Κεφάλαιο Γ΄ -και κλείνω, κύριε Πρόεδρε- σε σχέση με το άρθρο 32, το οποίο αφορά στην παραχώρηση των καταστημάτων κράτησης στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη από το ΤΑΧΔΙΚ, εγώ θα επαναλάβω απλά για μία ακόμη φορά τις αρχικές μας ξεκάθαρες αντιρρήσεις και αντιδράσεις στην αυταρχική και αδιανόητη και κόντρα σε οτιδήποτε συμβαίνει σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη μεταφορά αρμοδιοτήτων, όσον αφορά το σωφρονισμό, από το Υπουργείο Δικαιοσύνης στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Μόνο ως ξεκάθαρα συντηρητική οπισθοδρόμηση μπορεί κάτι τέτοιο να χαρακτηριστεί και εσείς επιβεβαιώνετε όσα σας είχαμε πει και σας είχαμε προειδοποιήσει για την ανατροπή ενός πολιτικού δημοκρατικού κεκτημένου και τη δημιουργία προβλημάτων στη διαχείριση των πόρων του ΤΑΧΔΙΚ.

Κλείνω, κύριε Πρόεδρε, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, λέγοντας πως εμείς ειλικρινά επιδιώκουμε και θεωρούμε ότι η κοινοβουλευτική διαδικασία είναι το πιο δημιουργικό κομμάτι της αντιπολίτευσης. Γι’ αυτό προσερχόμαστε εδώ πέρα όχι με ιαχές, με συνθήματα, αλλά με συγκεκριμένη αιτιολόγηση των αντιρρήσεών μας και με συγκεκριμένες αντιπροτάσεις, γιατί θέλουμε να συμβάλουμε στην αλλαγή τους και θέλουμε οι νόμοι που ψηφίζει το ελληνικό Κοινοβούλιο να είναι καλοί νόμοι για τους Έλληνες πολίτες.

Ζητούμε, λοιπόν, να ακούσετε τη φωνή μας και τα επιχειρήματά μας και να προχωρήσετε άμεσα στις διορθώσεις που πρέπει να κάνετε, γιατί το μείζον ζήτημα έχει να κάνει με την αποτελεσματικότερη και ταχύτερη απονομή της ελληνικής δικαιοσύνης.

Δυστυχώς, για μία ακόμη φορά το νομοσχέδιο που φέρνετε δεν βάζει λιθαράκια, όπως μας είπατε και στις επιτροπές, βάζει απλά μπαλώματα τα οποία ρίχνετε σε μία τρύπα στο νερό.

Γι’ αυτό, λοιπόν, ας καλέσετε, ας πάρετε απόφαση να κάνετε έναν ευρύτατο διάλογο με όλους τους φορείς –όλους, όμως, τους φορείς!- με τα κόμματα της Αντιπολίτευσης, για να δώσουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο –και κλείνω- για να μπορέσει να επιλυθεί η μεγαλύτερη παθογένεια στο ελληνικό κράτος, στην Ελληνική Δημοκρατία, η αρνησιδικία σχεδόν, η βραδύτητα στην απονομή δικαιοσύνης.

Για όλους τους παραπάνω λόγους επί της αρχής και επειδή αφορά σε ενσωμάτωση Κανονισμού, θα υπερψηφίσουμε το παρόν νομοσχέδιο. Θα καταψηφίσουμε, όμως, όλες τις διατάξεις στις οποίες έχουμε εκφράσει αντιρρήσεις, προσβλέποντας, βέβαια και περιμένοντας να δούμε τις διορθώσεις τις οποίες αναμένουμε να κάνει ο κύριος Υπουργός.

Ευχαριστώ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s