Η Βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου, πραγματοποίησε τις τελευταίες ημέρες σειρά τηλεδιασκέψεων με φορείς και οργανισμούς.
Στο πλαίσιο της συνεχούς ενημέρωσης της:
– Χθες, πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη με τον Πρόεδρο κο Πανόπουλο Γιώργο και τον Αντιπρόεδρο κο Πετρουλάκη Κώστα του Συλλόγου Μεσσηνίων Δυτικής Αττικής, οι οποίοι εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι πολιτιστικοί Σύλλογοι λόγω της αδράνειας τους εν μέσω της πανδημίας.
– Χθες, συνομίλησε με τη Νομική Πρωτοβουλία “Νομικά Θέματα Συν-Επιμέλεια”. Στη συζήτηση αυτή, έγινε εκτενής αναφορά στο κείμενο, αλλά και σε επιμέρους ζητήματα και δυσλειτουργίες που προκύπτουν στο επικείμενο Νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης για το Οικογενειακό Δίκαιο.
– Σήμερα το πρωί, πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη με την πρόεδρο του ΝΠΙΔ Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων “Φαέθων”, κα Γκιόκα-Λιόση Στέλλα, οργανισμό τον οποίο διαχειρίζονται τρεις Δήμοι της Δυτικής Αθήνας (Άγιοι Ανάργυροι- Καματερό, Ίλιον και Πετρούπολη). Η βουλευτής ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο οργανισμός και την έλλειψη του αναγκαίου πλαισίου λειτουργίας, ώστε να επιτελεί αποτελεσματικά το έργο του. Η κα Γιαννακοπούλου, δεσμεύτηκε ότι μέσω των κοινοβουλευτικών διαδικασιών θα φέρει το θέμα στη Βουλή και ότι θα σταθεί αρωγός για την ουσιαστική λειτουργία του “Φαέθωνος”.
