«Σταθερά κοντά στα προβλήματα των πολιτών της Δυτικής Αθήνας»

Συνάντηση της Βουλευτού του Κινήματος Αλλαγής Β2 Δυτικού Τομέα Αθήνας Νάντιας Γιαννακοπούλου με τον Δήμαρχο Περιστερίου  Ανδρέα Παχατουρίδη

Συνεχίζοντας τις επαφές της με Δημάρχους των Δήμων της Δυτικής Αθήνας, την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021, η Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Νάντια Γιαννακοπούλου, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Περιστερίου κο Ανδρέα Παχατουρίδη.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η επικαιροποιημένη ενημέρωσή της για τα θέματα του Δήμου, τις πρωτοβουλίες και τα έργα που έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας, ώστε να μπορέσει να συμβάλει ακόμα πιο ενεργά με παρεμβάσεις και με κοινοβουλευτικές δράσεις, στην επίλυση προβλημάτων.

Κύριο θέμα στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε, αποτέλεσε ο προγραμματισμός των εργασιών για τη δημιουργία του μεγαλύτερου εμβολιαστικού κέντρου στην Ελλάδα, στο Εκθεσιακό Κέντρο του Περιστερίου.

Στη συνέχεια, είχε συνάντηση και με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο για την εποπτεία και τον συντονισμό δράσεων του γραφείου Ανάπτυξης και Στήριξης της Τοπικής Επιχειρηματικότητας και Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Περιστερίου Γιαννη  Καλαντώνη. Ο κος Καλαντώνης έκανε εκτενή αναφορά στην κατάσταση που επικρατεί στον εμπορικό κόσμο και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, και κυρίως τον αποκλεισμό πολλών καταστημάτων και κλάδων από την επιστρεπτέα προκαταβολή και την επιδότηση ενοικίου.

Τέλος, η Βουλευτής πραγματοποίησε σύντομη εξόρμηση σε καταστήματα του κέντρου του Περιστερίου, όπου οι ιδιοκτήτες, της μετέφεραν την έντονη ανησυχία τους για τις εξελίξεις και για το πώς θα καταφέρουν να διατηρήσουν τις επιχειρήσεις Και τα καταστήματά τους.

Η Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, μετά το πέρας των συναντήσεων, δεσμεύτηκε για τη διατήρηση στενής επικοινωνίας και συνεργασίας, ώστε να είναι σε θέση να αναδείξει τα προβλήματα τους σε κοινοβουλευτικό επίπεδο και να ασκήσει πίεση για την εύρεση βιώσιμων λύσεων.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s