«Πρόκειται για ανοικτή, ανεπίτρεπτη προσπάθεια εξόντωσης δημοσιογράφων»

Δήλωση Βουλευτού ΚΙΝΑΛ  Νάντιας Γιαννακοπούλου για την αγωγή Αλέξη Τσίπρα κατά των δημοσιογράφων Γ. Παπαχρήστου, Γ. Κουρτάκη

Γνωρίζουμε όλοι πόσο πολιτικά στρυμωγμένος είναι ο Αλέξης Τσίπρας βλέποντας τον ΣΥΡΙΖΑ να αποσυσπειρώνεται και να πέφτει δημοσκοπικά. Γνωρίζουμε όλοι την αντίληψη του για τη λειτουργία του Τύπου, την εχθρότητά του απέναντι στον πλουραλισμό και την ελευθεροτυπία, αφού ζήσαμε όλοι τις συστηματικές προσπάθειες ελέγχου και καθυπόταξης των ΜΜΕ, όταν ως Πρωθυπουργός ηγείτο Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ. Θα πρέπει όμως να καταλάβει ότι η λύση στα προβλήματα του δεν βρίσκεται  σε πρακτικές που δείχνουν ότι δεν έχει μετανιώσει για ό,τι έπραξε επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Οι αγωγές κατά των δημοσιογράφων Γ. Παπαχρήστου , Γ. Κουρτάκη ύψους 1 εκατομμυρίου  ευρώ (!) ισοδυναμούν με προσπάθεια ηθικής, οικονομικής, κοινωνικής , επαγγελματικής απαξίωσης και εξόντωσής τους. Οι αγωγές αυτές δείχνουν να μην καταλαβαίνει γιατί έχασε σε δύο εκλογικές μάχες, γιατί πέφτει ο ΣΥΡΙΖΑ , γιατί πριμοδοτεί με τις τακτικές του την Ν.Δ και τον Κ. Μητσοτάκη  εγκλωβισμένος στις ίδιες αδιέξοδες αντιλήψεις του περί Δημοκρατίας και λειτουργίας του Τύπου.

Ας το ξανασκεφτεί λοιπόν, γιατί δεν πρέπει να έχει ψευδαισθήσεις πάλι. Η κίνηση αυτή μόνο την απομόνωσή του θα φέρει και θα συντηρεί το ίδιο πρόσωπο, την ίδια φιλοσοφία που έχει καταδικάσει σκληρά ο λαός.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s