Η συνεργασία φέρνει αποτελέσματα, δρομολογεί λύσεις

Αθήνα, 19 Ιανουαρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση της Βουλευτού του Κινήματος Αλλαγής Β2 Δυτικού Τομέα Αθήνας Νάντιας Γιαννακοπούλου με τον Δήμαρχο Ιλίου κο. Νίκο Ζενέτο

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ιλίου κο Νίκο Ζενέτο πραγματοποίησε σήμερα η Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Νάντια Γιαννακοπούλου. Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για τα ζητήματα που έτρεχαν το προηγούμενο διάστημα και πως έχουν δρομολογηθεί μέχρι σήμερα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι για πολλά ζητήματα στα οποία συνέβαλλε η κα Γιαννακοπούλου όπως συναντήσεις του Δήμαρχου, των Αντιδημάρχων και της ιδίας με τους αρμοδίους Υπουργούς και υπευθύνους, στα οποία παρουσιάστηκαν τα μείζονα προβλήματα του Δήμου, δρομολογήθηκαν λύσεις και ήδη τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά, όπως είναι η επέκταση της γραμμής 2 του Μετρό προς Δυτική Αττική με δύο νέους σταθμούς στο τμήμα Ανθούπολη – Ίλιον(Παλατιανή και Ίλιον), έπειτα απ’ τη συνάντηση της Βουλευτού και του Δημάρχου με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κο Κωνσταντίνο Καραμανλή στις 13 Σεπτεμβρίου 2019, η υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας ανάμεσα στο Δήμο και στην ΕΡΤ έπειτα απ’ τη συνάντηση τους με τον Πρόεδρο της ΕΡΤ κο Ζούλα στις 20 Φεβρουαρίου 2020 για την αξιοποίηση του Μεγάρου Ραδιοφωνίας κ.α.

Στην συνάντηση έγινε επίσης εκτενής αναφορά στις προτεραιότητες και τις πρωτοβουλίες που έχει ο Δήμος από εδώ και πέρα, ώστε να μπορέσει η Βουλευτής να παρέμβει ενεργά και αποτελεσματικά με στοχευμένες κινήσεις και κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις.

Τέλος, της δόθηκε η ευκαιρία να συναντηθεί και με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κο Γιάννη Χαραλαμπόπουλο, τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για τον συντονισμό και της εποπτείας των θεμάτων Παιδείας και Δια βίου Μάθησης κο Φώτη Μαρκόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κο Γεώργιο Φερεντίνο και την Αντιδήμαρχο Καθαριότητας – Περιβάλλοντος κα Παναγιώτα Μηλιώνη και, όπου ο καθένας της εξέφρασε την κατάσταση που επικρατεί στον τομέα του.

Η Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής επεσήμανε πως θα είναι παρούσα σ’ όλα τα θέματα που θα προκύπτουν και θα σταθεί αρωγός ώστε να αναδειχθούν και σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, προκειμένου να βρεθούν βιώσιμες και ουσιαστικές λύσεις για την αναβάθμιση του επιπέδου διαβίωσης των πολιτών της περιοχής.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s