Τηλεδιάσκεψη με εργαζομένους της ΟΣΥ

Σε συνεχή διαβούλευση με φορείς και σωματεία η Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής.

Το Σάββατο 14 Νοεμβρίου, σε συνέχεια των τηλεδιασκέψεων με φορείς και σωματεία, η Βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου, πραγματοποίησε συνάντηση με εργαζομένους της ΟΣΥ.

Στη συζήτηση αυτή, έγινε εκτενής αναφορά στα προβλήματα που βιώνουν σε καθημερινό επίπεδο οι εργαζόμενοι και στους κινδύνους που αντιμετωπίζουν, ειδικά μέσα στην περίοδο της πανδημίας του Covid-19.

Οι εργαζόμενοι ανέλυσαν τις συνθήκες που επικρατούν στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και την έλλειψη ουσιαστικών μέτρων για την προστασία τους. Αναφορά έγινε και στη σύμβαση με τα ΚΤΕΛ για χρησιμοποίηση των λεωφορείων τους για τις αστικές συγκοινωνίες με όρους που δυσχεραίνουν τόσο τους πολίτες που εξυπηρετούνται απ’ αυτά, όσο και τους ίδιους τους εργαζομένους.

Από την πλευρά της, η Βουλευτής, δεσμεύτηκε ότι θα σταθεί δίπλα στους εργαζόμενους της ΟΣΥ με στόχο την επίλυση, όσο το δυνατόν, περισσότερων από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση, αφού έχουν σηκώσει και καλούνται να σηκώσουν σημαντικό βάρος όλο το διάστημα της πανδημίας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s