Συνάντηση με αντιπροσωπεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Ένωσης Μεσσηνίας»

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ(ΝΑΝΤΙΑ) ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Βουλευτής Β2  Δυτ. Τομέα Αθήνας – Κίνημα Αλλαγής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Νάντια Γιαννακοπούλου σε συνεχή επαφή με φορείς της Μεσσηνίας για τα προβλήματα των επιχειρηματιών της

Συνάντηση με αντιπροσωπεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Ένωσης Μεσσηνίας»

Σε συνέχεια των συναντήσεων με φορείς της Μεσσηνίας, η Βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθήνας  Νάντια Γιαννακοπούλου και υπεύθυνη για το Νομό Μεσσηνίας, μαζί με τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Μεσσηνίας, Δημήτρη Ανδριανόπουλο, επισκέφθηκαν την Ένωση Μεσσηνίας και συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο, Γιώργο Λαζόγιαννη και τον Γενικό Διευθυντή, Γιάννη Πάζιο.

Συγκεκριμένα, στη συζήτηση που ακολούθησε, κύριο θέμα αποτέλεσε η αγροτική πολιτική που πρέπει να ακολουθηθεί προκειμένου οι Συνεταιρισμοί, ως πυλώνας της αγροτικής οικονομίας, να είναι βιώσιμοι και αποτελεσματικοί, ειδικά στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν την περίοδο της πανδημίας του Covid-19. Ακόμα, εκτενής συζήτηση έγινε και για τους καλύτερους τρόπους διασύνδεσης των αγροτών με τους συνεταιρισμούς.

H Βουλευτής, από την πλευρά της, δεσμεύθηκε ότι θα σταθεί δίπλα στους αγρότες και τους παραγωγούς στις νέες συνθήκες που καλούνται να αντιμετωπίσουν και θα φέρει στην επιφάνεια τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ιδιαίτερα οι Συνεταιρισμού, στη Βουλή προς επίλυση τους.

Με τις συναντήσεις στο σύνολό τους που πραγματοποίησε η Βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου με φορείς της Μεσσηνίας αφουγκράστηκε τις αγωνίες και τις προτάσεις τους, ώστε να μπορέσει να τις προβάλλει και να προωθήσει λύσεις.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s