Επίσκεψη κλιμακίου του Κινήματος Αλλαγής στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας

Η Νάντια Γιαννακοπούλου κοντά στα προβλήματα των επιχειρηματιών της Μεσσηνίας . Συνάντηση με αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας .

Την Πέμπτη 20/08, στα πλαίσια εξορμήσεων στην Μεσσηνία, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη από τη Βουλευτή Β2 Δυτικού Τομέα Αθήνας του Κινήματος Αλλαγής και υπεύθυνη για το Νομό Μεσσηνίας, Νάντια Γιαννακοπούλου και τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Μεσσηνίας του Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρη Ανδριανόπουλο, στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας.

Στην επίσκεψη αυτή, ενημερώθηκαν για ζητήματα και προβλήματα που άπτονται της λειτουργίας του Επιμελητηρίου, από τον Πρόεδρο, Βαγγέλη Ξυγκώρο και τον Γενικό Γραμματέα, Παύλο Γκραίκη.

Συγκεκριμένα, στη συζήτηση που έλαβε χώρα, έγινε αναφορά για τρόπους και διαδικασίες ανάπτυξης της Μεσσηνίας στους κλάδους της γεωργίας, του τουρισμού και του εμπορικό-επιχειρηματικού κόσμου. Το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης, όμως, κινήθηκε γύρω από τα θέματα και τα προβλήματα που ταλανίζουν τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και ευρύτερα τις επιχειρήσεις από τα μέτρα που πάρθηκαν λόγω της πανδημίας του Covid-19.

H Βουλευτής, από την πλευρά της, δεσμεύθηκε ότι θα σταθεί δίπλα στο Επιμελητήριο στη δύσκολη περίοδο που έρχεται και θα γίνει αρωγός για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Μεσσηνία, μέσω της κοινοβουλευτικής δραστηριότητάς της.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s