Εμφάνιση στην εκπομπή «Σήμερα»: «Η κοινωνία απαιτεί απαντήσεις για όλα και κάθαρση παντού!».

H ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΣΗ ΠΑΝΤΟΥ!

Σήμερα το πρωί συμμετείχα στην εκπομπή “Σήμερα” του Δημήτρη Οικονόμου και της Μαρίας Αναστασοπούλου στον ΣΚΑΪ. Η συζήτηση μας δυστυχώς αφορούσε για όλες τις συνταρακτικές αποκαλύψεις για την διαχείριση της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι.

Στην διάρκεια της τοποθέτησης μου είπα:

«Αυτά που ακούμε είναι συγκλονιστικά πράγματα. Ότι και να λέμε στις δημόσιες συζητήσεις μας, ένα πράγμα είναι αυτό που πρέπει να γίνει και αυτό είναι η Δικαιοσύνη να ψάξει ενδελεχώς και να δώσει απαντήσεις στους ανθρώπους οι οποίοι έχασαν τους συγγενείς τους, τις περιουσίες, τα σπίτια τους. Όλα πρέπει να ερευνηθούν.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι την ώρα που άνθρωποι καίγονταν, και αυτό είναι κάτι που δε μπορεί να ξεχάσει κανείς, εκείνη την ώρα λοιπόν η προηγούμενη Κυβέρνηση, ο κύριος Τσίπρας έστηναν επικοινωνιακά shows. Μην ξεχνάμε ότι ο κύριος Τόσκας δυσκολεύονταν να βρει λάθος.  Μπορεί κανείς να το ξεχάσει αυτό; Μπορεί κανείς να πει ότι αυτό δεν ήταν μια προσπάθεια συγκάλυψης του τι συνέβη; Δυστυχώς από την πλευρά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. δε μπορούμε να πάρουμε καμία πειστική απάντηση.

Δε ξέρω αν η κυρία Γεροβασίλη έδωσε εντολές στον κύριο Ματθαιόπουλο, μόνο ο κύριος Ματθαιόπουλος το ξέρει αυτό και θα πρέπει η Δικαιοσύνη να το διακριβώσει. Όμως από εκεί και πέρα ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. έχει ένα θεσμικό ρόλο που πρέπει να τιμήσει και όχι να πετά την μπάλα στην εξέδρα.

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. οφείλει αντί να διαχειρίζεται πολιτικά αυτό το ζήτημα, όπως κάνει δυστυχώς μέχρι στιγμής, να κάνει την αυτοκριτική του και να ζητήσει συγγνώμη.

Η Δικαιοσύνη πρέπει να κάνει την δουλειά της. Γιατί με φοβίζει όχι μόνο ότι κάθε εβδομάδα βγαίνουν πολύ συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το τι συνέβαινε από την προηγούμενη διακυβέρνηση. Αλλά κυρίως ότι μένουν όλα αυτά να αιωρούνται και να μην τα ερευνά η Δικαιοσύνη.

Να γίνει κάθαρση παντού. Κάθαρση στην Πυροσβεστική. Κάθαρση στην Αστυνομία. Κάθαρση στο δικαστικό σύστημα.

Κάθαρση παντού!»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s