Δήλωση: «Δεν μπορούν να συνεχίσουν να κοροϊδεύουν τον λαό! Δε μπορούν να παίζουν με τη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου!»

«Δεν μπορούν να συνεχίσουν να κοροϊδεύουν τον λαό! Δε μπορούν να παίζουν με τη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου!»
Κάποια στελέχη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. προσπαθούν εσχάτως ανιστόρητα χωρίς καμία ντροπή να παρομοιάσουν την αναγκαία καταδίκη του παραδικαστικού και παρακρατικού κυκλώματος με το …1989!
 
Προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη η οποία πληροφορείται για πρωτοφανείς ενέργειες και μεθοδεύσεις που στο σύνολό τους συνιστούν πλήγμα κατά των θεσμών, της Δικαιοσύνης και της Δημοκρατίας. Πρωταγωνιστές σ΄αυτές κορυφαίοι Υπουργοί της Κυβέρνησης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ.
 
Τα στελέχη αυτά αλλά και ο πρώην πρωθυπουργός, που αρέσκεται να μιμείται τον ιδρυτή ιστορικό ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, παριστάνουν ότι ξεχνούν ότι τον Ανδρέα Παπανδρέου τον παράπεμψαν μαζί Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και ενιαίος Συνασπισμός και μάλιστα για να το πετύχουν, σχημάτισαν από κοινού την Κυβέρνηση Τζανετάκη. Σ αυτή συμμετείχαν ως Υπουργοί στελέχη της Αριστεράς και του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. σήμερα, όπως ο Γιάννης Δραγασάκης, ο Φώτης Κουβέλης κι άλλοι. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης χρειάστηκε τρεις εκλογές για να σχηματίσει τελικά Κυβέρνηση την Άνοιξη του 1990 και τότε θα είχαν όλα παραγραφεί. Μόνος του δεν είχε Κυβέρνηση και επομένως δεν μπορούσε να παραπέμψει κανένα.
 
Χωρίς αυτή την « πολύτιμη» συμβολή του τότε Συνασπισμού δεν θα μπορούσε να οδηγηθεί στο ειδικό Δικαστήριο ο Ανδρέας Παπανδρέου. Ο στόχος ήταν καθαρός. Να πληγεί ο ηγέτης μας και να διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ. Αυτός ήταν ο στόχος και όταν εμφανιζόμενοι ως αντιμνημονιακοί κατηγορούσαν την Κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου ως Κυβέρνηση δοσίλογων , ως Κυβέρνηση Τσολάκογλου, εμφανίζοντας ταυτόχρονα το ΠΑΣΟΚ ως κόμμα διαφθοράς. Αυτός είναι ο σταθερός στόχος και όλη την τελευταία περίοδο.
 
Αυτή είναι η αλήθεια….
 
Αυτά για την Ιστορία …..
 
Ας μην ψάχνουν λωτοφάγους προσπαθώντας να ξεφύγουν από τις ευθύνες τους για όσα πρωτοφανή μαθαίνουμε, τελευταία ……..
 
Ας μην γελιούνται. Κανείς δεν πείθεται πια από τα παραμύθια τους
 
Ας μην γελιούνται. Οι ευθύνες τους θα ψαχτούν μέχρι τέλους και το Κίνημα Αλλαγής θα κάνει τα πάντα γι αυτό από εκεί και πέρα ας δείξουν τον στοιχειώδη ιστορικό σεβασμό.
 
Ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν είχε καμία σχέση με μαγαζιά, παραμάγαζα και παρακρατικούς μηχανισμούς. Αντίθετα, διώχθηκε και καταδιώχθηκε διαχρονικά από αυτούς τους μηχανισμούς, αλλά πάντα επέστρεφε νικητής και άτρωτος, όπως και το 1993.
Είναι ο μεγάλος και χαρισματικός ηγέτης της Μεταπολίτευσης και δεν μπορεί κανένας να εργαλειοποιεί την μνήμη του για να κρυφτεί.
 
Ας τα σκεφτούν αυτά όσοι απο τα «κορυφαία στελέχη» μας τα τελευταία χρόνια ΄΄ανακάλυψαν΄΄ στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. το καθαρό, ηθικό, αντιμνημονιακό, δήθεν αριστερό και προοδευτικό κόμμα και στον κ. Τσίπρα τον νέο, αμόλυντο ιδεολόγο, ηγέτη που θα οικοδομήσει κάποια δήθεν προοδευτική συμμαχία.
Nadia Andreas

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s