Εμφάνιση στην εκπομπή «Mega Magazino» του Mega Channel: «Πρέπει να δοθούν εξηγήσεις στους πολίτες για όσες σκανδαλωδώς παρακρατικές δραστηριότητες μαθαίνουμε…»

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ 

Στην εκπομπή “Mega Magazino” του Mega συμμετείχε η Βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου και  ανέλυσε τη θέση του Κινήματος Αλλαγής σχετικά με τις αποκαλύψεις της εφημερίδας “Παραπολιτικά”.

Στην τοποθέτησή της  τόνισε:

«Νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι να δούμε την όλη εικόνα. Και αυτή είναι ότι τις τελευταίες 72 ώρες βλέπουμε να βγαίνουν ανατριχιαστικές αποκαλύψεις, για την λειτουργία ενός παραδικαστικού μηχανισμού, από τις αποκαλύψεις των “Παραπολιτικών”.

Κάναμε σχετική ερώτηση και φέραμε το θέμα στην Βουλή και περιμένουμε και ζητούμε απαντήσεις. Ζητάμε να μας πουν τι έκανε τότε ο κύριος Τσίπρας, γιατί όλα αυτά ήταν εν γνώση του. Ο κύριος Ρουμπάτης του είχε πάει τα αποτελέσματα της έρευνας που έκανε η ΕΥΠ ως φαίνεται. Να δούμε και τι έκανε η Δικαιοσύνη. Γιατί εδώ βλέπουμε τα ίδια πρόσωπα όπως φαίνεται. Τα ίδια πρόσωπα τα οποία λειτουργούσαν τότε, τα ίδια πρόσωπα τα όποια αφορούν και την λειτουργία του παραδικαστικού που αυτή τη στιγμή διερευνάτε στην Βουλή. Επίσης ακούσαμε τους ανατριχιαστικούς διαλόγους του κυρίου Παππά με τον κύριο Μιωνή. Έχουμε λοιπόν όλη αυτή την εικόνα.

Όπως καταλαβαίνετε, όλα αυτά δεν είναι εικόνα Κράτους Δικαίου. Αυτή είναι εικόνα Κολομβίας ή άλλων καταστάσεων. Γι’ αυτό υπάρχει ένας μόνο δρόμος, να πέσει παντού φως. Να φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο. Να δοθούν απαντήσεις στους Έλληνες πολίτες. Όλες αυτές οι αποκαλύψεις πλήττουν την Δημοκρατίας μας, και χρειάζονται να δοθούν σοβαρές απαντήσεις και η Δικαιοσύνη ελεύθερα να κάνει την δουλειά της».

Επίσης, σχολίασε την στάση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α απέναντι σε όλα αυτά που συμβαίνουν:

«Απορώ με αυτά που ακούω από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Στην Προανακριτική της Βουλής διερευνούμε ουσιαστικά την λειτουργία ενός παραδικαστικού κυκλώματος. Τίθενται ερώτημα πολύ σοβαρά ερωτήματα για το πως λειτουργούσε η Δικαιοσύνη επί ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ. Αυτά είναι στα οποία πρέπει να δοθούν απαντήσεις αυτά είναι που πρέπει να ξεκάθαρα απαντήσεις ο Ελληνικός λαός.

Με τον τρόπο που λειτουργούσε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και με αυτές τις αποκαλύψεις δημιουργείται ζήτημα όσον αφορά την αξιοπιστία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. να λειτουργήσει ως θεσμική αξιωματική αντιπολίτευση, να επιτελέσει αυτό το ρόλο της, με όλα αυτά που έχουμε δει.

Αυτό το ρόλο καλούμαστε εμείς ως Κίνημα Αλλαγής και ΠΑΣΟΚ, να τον ασκήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Γιατί δυστυχώς δεν βλέπουμε τίποτα τέτοιο από την πλευρά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s