Εμφάνιση στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ: «Να πέσει φως παντού! Η Δικαιοσύνη έχει χρέος να διερευνήσει τα πάντα!»

Σήμερα το πρωί συμμετείχα στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ. Την συζήτηση μονοπώλησαν οι τελευταίες αποκαλύψεις της εφημερίδας “Παραπολιτικά” και η κατάθεση του κυρίου Μιωνή.

Κατά την τοποθέτησή μου τόνισα:

«Νομίζω ότι πρέπει να δούμε την όλη εικόνα, γιατί τις τελευταίες 72 ώρες βλέπουμε να έρχονται στο φως της δημοσιότητας αποκαλύψεις, οι οποίες το λιγότερο προκαλούν ανατριχίλα.

Οι αποκαλύψεις της εφημερίδας “Παραπολιτικά” για την λειτουργία ουσιαστικά ενός παρακρατικού συστήματος μέσα στην Ελληνική Αστυνομία όπου είχε, όπως φαίνεται από το ρεπορτάζ, έναν ουσιαστικό ρόλο ο κύριος Καμμένος και η σύζυγος του, η οποία έδινε εντολές σε αξιωματικούς της Αστυνομίας να κάνουν παρακολουθήσεις ή συλλήψεις.  Όπως επίσης και για τις αποκαλύψεις στην προανακριτική επιτροπή από τον διάλογο του κυρίου Παππά με τον κύριο Μιωνή. Είναι τρομερά αυτά που ακούσαμε.

Έχουμε λοιπόν την εμπλοκή τριών κορυφαίων Υπουργών μαζί με τον κύριο Παπαγγελόπουλο, μέσα σ’ ένα παρακρατικό, παραδικαστικό σύστημα. Όπως γίνεται αντιληπτό εδώ έχει δημιουργηθεί ένα πολύ μεγάλο απόστημα, που δημιουργεί με την σειρά του μια πολύ μεγάλη αποστροφή της ελληνικής κοινωνίας απέναντι στην πολιτική, απέναντι και στους ίδιους τους θεσμούς. Πλήττονται οι θεσμοί μας, πλήττεται η Δημοκρατία μας με όλα αυτά. Χρειάζεται να πέσει φως παντού, πρέπει η Δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της απερίσπαστα.

Δεν είναι τυχαία άλλωστε η στοχοποίηση μου, όταν με ερώτησή μας φέραμε το θέμα στην Βουλή».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s