Δήλωση για τα 24 χρόνια χωρίς τον Ανδρέα Παπανδρέου: «Ο μεγάλος Πολιτικός που σφράγισε την Μεταπολίτευση και την πορεία της χώρας δεν είναι ανάμεσα μας. Μας άφησε όμως τις αρχές και τις αξίες του,τα οράματα του ως πολύτιμη παρακαταθήκη».

ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΙΝΑΛ ΝΑΝΤΙΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥΓΙΑ ΤΑ 24 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
 
Εικοσιτέσσερα ολόκληρα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την μέρα που μας άφησε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Ο μεγάλος Πολιτικός που σφράγισε την Μεταπολίτευση και την πορεία της χώρας δεν είναι ανάμεσα μας. Μας άφησε όμως τις αρχές και τις αξίες του,τα οράματα του ως πολύτιμη παρακαταθήκη.
 
Για εμάς θα είναι πάντα ο Πολιτικός που τόλμησε να συγκρουστεί με τον παλαιοκομματισμό και να ιδρύσει ένα ριζοσπαστικό κίνημα που έμελλε να αλλάξει τα πάντα στην Ελλάδα. Ο Πολίτικος που μετέτρεψε αυτό το κίνημα σε Κόμμα εξουσίας με ριζοσπαστισμό και ρεαλισμό, με αυθεντικό πατριωτισμό και κοινωνική ευαισθησία. Το ΠΑΣΟΚ ήταν που ίδρυσε το σύγχρονο κοινωνικό Κράτος και πρωτοποριακούς συμμετοχικούς θεσμούς , που αναβάθμισε τον διεθνή ρόλο της χωράς, που έβαλε την σφραγίδα του με το ΕΣΥ ,το ΑΣΕΠ, τα ΚΑΠΗ ,την ισχυρή Αυτοδιοίκηση, την Αποκέντρωση.
 
Το χρέος μας είναι να προχωρήσουμε και στο μέλλον με την ίδια τόλμη, τον ίδιο ριζοσπαστισμό αλλάζοντας ότι μπορεί να μη μας επιτρέπει να διαδραματίσουμε τον καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις που μας αρμόζει, με συνεχή ανανέωση ιδεών και θέσεων κρατώντας τον πυρήνα των ιδεών του Ανδρέα Παπανδρέου. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και στο χέρι όλων μας είναι να τιμήσουμε την μνήμη του ιδρυτή μας ,κάνοντας το μεγάλο,ισχυρό,τολμηρά μεταρρυθμιστικό.
ανδρέα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s