ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Σήμερα, ως κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής, μαζί με τον Γραμματέα Μανώλη Χριστοδουλάκη, τον Βουλευτή Ανδρέα Πουλά και τους Αν. Γραμματείς του Τομέα Υγείας Σωτήρη Ζώτο και Γιάννη Βλασερο, επισκεφθήκαμε το Αττικό Νοσοκομείο στο Χαϊδάρι, το οποίο συγκαταλέγεται στα νοσοκομεία αναφοράς για τον Covid-19.

Βρεθήκαμε για να στηρίξουμε και να ενημερωθούμε από κοντά  από τους αγωνιστές αυτής της περιόδου που δίνουν καθημερινά τη μάχη για την Υγεία και τη Ζωή όλων των πολιτών. Ήταν μια ενδιαφέρουσα συνάντηση όπου ενημερωθήκαμε για τα θετικά βήματα και τα προβλήματα του Νοσοκομείου , για την πορεία αντιμετώπισης της πανδημίας και υπήρξε πλούσια ανταλλλαγή απόψεων.

Διαχρονικά ως Δημοκρατική Παράταξη στηρίζουμε και πιστεύουμε στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και στα μέλη που το απαρτίζουν. Στηρίζουμε κάθε προσπάθεια ενδυνάμωσής και τώρα και στο μέλλον με δεδομένη την πολύχρονη κρίση που έχει περάσει.Στηρίζουμε την βελτίωση των υποδομών και των συνθηκών εργασίας των νοσοκομειακών και σ΄αυτή την κρίσιμη συγκυρία αλλά και όταν η πε

ριπέτεια της πανδημίας θα είναι παρελθόν.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s