Εμφάνιση στο Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 στις 17.06.2019

Παρακολουθείστε το video από τη χθεσινή μου εμφάνιση στον ΑΝΤ1. Σας παραθέτω παρακάτω και την απομαγνητοφώνησή του.

«Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. πάντα έδειξε υπευθυνότητα, σοβαρότητα και στήριξε την πατρίδα, ειδικά στα χρόνια της κρίσης. Βάλαμε πρώτα και πάνω απ’ όλα το εθνικό συμφέρον, από ό,τι το κομματικό και το πληρώσαμε πάρα πολύ ακριβά. Καλούμε το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και την Νέα Δημοκρατία, να δείξουν την ίδια υπευθυνότητα και την ίδια σοβαρότητα, προτάσσοντας πάνω απ’ όλα το Εθνικό μας συμφέρον.

Η χώρα δεν μπορεί να προχωρήσει άλλο έτσι. Χρειάζεται μια αλλαγή, αλλαγή πορείας, αλλαγή σελίδας. Επιτέλους να γυρίσουμε σελίδα στη μιζέρια και την στασιμότητα που ζούμε τα τελευταία χρόνια. Εμείς λέμε το να φύγει ο κύριος Τσίπρας, για να έρθει ο κύριος Μητσοτάκης, αν συνεχίσουν οι ίδιες συντηρητικές πολιτικές, δεν πρόκειται να αλλάξει τα πράγματα. Δεν πρόκειται να δώσει ελπίδα και προοπτική στους Έλληνες πολίτες.

Περπατάω συνέχεια στις γειτονιές της Δυτικής Αθήνας και ο κόσμος αντιλαμβάνεται, βλέπει, ότι λύση δεν είναι ο τυχοδιωκτισμός και ο λαϊκισμός του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Όπως λύση δεν είναι ούτε μια αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία που θα συνεχίσει τις συντηρητικές πολιτικές. Εμείς έχουμε ένα προοδευτικό πρόγραμμα για την Ελλάδα του αύριο και σε αυτό καλούμε τα υπόλοιπα κόμματα να πάρουν θέση. Χρειάζονται προοδευτικές πολιτικές και γι’ αυτό ζητούμε από τους Έλληνες πολίτες να μας στηρίξουν, να μας ψηφίσουν για να μπορέσουμε να επιβάλλουμε προοδευτικές πολιτικές, συναίνεση και συνεννόηση την επόμενη μέρα.

Διεκδικούμε την τρίτη εντολή, για να μπορέσουμε να τους φέρουμε όλους στο τραπέζι, προκειμένου να μπορέσουμε να αλλάξουμε πορεία στη χώρα. Αρκετά με την φτωχοποίηση της μεσαίας τάξης. Αρκετά με τα επιδόματα ελεημοσύνης. Δεν είναι αυτό κοινωνική πολιτική. Κοινωνική πολιτική είναι η καλύτερη δημόσια υγεία, η καλύτερη δημόσια παιδεία. Χρειάζεται ανάπτυξη και ποιοτικές δουλειές για τους νέους μας. Δουλειές με πλήρες ωράριο και καλά αμοιβόμενες. Αυτό είναι το σχέδιο μας, αυτό θέλουμε να εφαρμόσουμε την επόμενη μέρα.»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s