“Δεν μπορούμε να αρκούμαστε σε μικρά ποσοστά, πρέπει να επανακάμψουμε ως κόμμα εξουσίας.”

28 Σεπτεμβρίου, 20240
20240928-Giannakopoulou-AgDimitrios-F1
20240928-Giannakopoulou-AgDimitrios-F2
20240928-Giannakopoulou-AgDimitrios-F3
20240928-Giannakopoulou-AgDimitrios-F4
20240928-Giannakopoulou-AgDimitrios-F5
20240928-Giannakopoulou-AgDimitrios-F6
20240928-Giannakopoulou-AgDimitrios-F7

Περιοδεία στη Δάφνη – 27.09.2024

Στο Νότιο Τομέα Αττικής βρέθηκε στα πλαίσια της προεκλογικής της εκστρατείας, η Βουλευτής του Δυτικού Τομέα Αθηνών και Υποψήφια Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου.

Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου, η υποψήφια Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε στη Δάφνη και συναντήθηκε με φίλους και μέλη του κόμματος. Σε έναν χώρο κατάμεστο από υποστηριχτές της υποψηφιότητάς της, η Νάντια Γιαννακοπούλου παρουσίασε τις θέσεις της και το όραμά της για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ.

Χαρακτηριστικά, η κα Γιαννακοπούλου ανέφερε στην τοποθέτησή της:

«Οι εκλογές της 6ης Οκτωβρίου διεξάγονται με δεδομένο ότι πλέον τόσο η Ν.Δ. όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να αποτελέσουν τη λύση στα προβλήματα των πολιτών. Η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να διατυπώσει μια σύγχρονη εναλλακτική πρόταση είναι το ΠΑΣΟΚ, το ΠΑΣΟΚ που θα ανοίξει τα φτερά του αγκαλιάζοντας, εκφράζοντας τις πολιτικές δυνάμεις από τις παρυφές της Ν.Δ μέχρι τον ΣΥΡΙΖΑ, εμφανιζόμενο και πάλι ως κόμμα εξουσίας, μεταρρύθμισης, ελπίδας και αλλαγής. Γι’ αυτό κατέθεσα την υποψηφιότητά μου.

Το ΠΑΣΟΚ ως γνήσιο κοινωνικό κίνημα θα πρέπει να συνάψει ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο με τους πολίτες και με καθαρές θέσεις να διαμορφώσει τη φυσιογνωμία κόμματος εξουσίας και όχι μίας δύναμης διαμαρτυρίας. Πρέπει την θέση της σιωπής που επικρατούσε μέχρι τώρα να πάρει ένας πανελλαδικός δημόσιος διάλογος, να ακούσουμε τους φίλους και τα μέλη μας.

Δεν μπορούμε να αρκούμαστε σε μικρά ποσοστά, πρέπει να επανακάμψουμε ως κόμμα εξουσίας. Καλώ όλους τους προοδευτικούς Έλληνες που θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα, να συμμετέχουν μαζικά στις εκλογές σπάζοντας μηχανισμούς και συστήματα. Παίρνοντας το ΠΑΣΟΚ στα χέρια τους. Να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και να στηρίξουν την υποψηφιότητά μου. Γνωρίζοντας ότι ήμουν πάντα εδώ, με μαχητικότητα, άποψη και προσφορά. Γνωρίζοντας ότι δεν ήμουν ποτέ η αγαπημένη των κομματικών μηχανισμών και των συστημάτων εξουσίας.»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://nadiagiannakopoulou.gr/wp-content/uploads/2024/09/logo-f2.png
https://nadiagiannakopoulou.gr/wp-content/uploads/2024/09/logo-footer.png
Επικοινωνία
giannakopoulounadia@gmail.com
2105711860